Creeert vitale medewerkers in vitale organisaties                                                           Online info aanvragen...Zeker Eten informatie aanvragen:

 

Digitaal via  button_info_aanvragen_120x26.gif

 

 

 

 

Effectief 'Voeding & gezondheid op uw bedrijf'

 

Vraagt u zich af op welke wijze u uw medewerkers kunt ondersteunen om een gezonder eetpatroon te bewerkstelligen en te houden?

 

Onze specialisten en diensten staan geheel in het teken om dit voor u te realiseren. Met informatiebijeenkomsten, trainingen, persoonelijke coaching, advies, smaaktheater, workshops en meer hebben wij alle facetten in huis. Uit een gezonder eetpatroon is immers veel winst te behalen. Op het gebied van concentratie, vermoeidheid, weerbaarheid, welzijn, stress en creativiteit is dit aantoonbaar.

 

Kijk eens rond op onze website of vraag om een eerste gesprek. Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw specieke situatie.

 

De kracht van voeding!

  

Gezonde voeding als motor van Vitaliteit. Iedere dag voeden wij die motor, vaak zonder er bij na te denken.

Bij organisaties, instellingen en in ieders dagelijkse persoonlijke leven wordt de invloed van een gezond voedingspatroon zelden op waarde geschat. Onze missie is om dit te laten ervaren op een herkenbare wijze.

 

Ontdek de fascinerende wereld van voeding. Zeker Eten

biedt u betrouwbare, creatieve  en inspirerende diensten

binnen de wereld van de voeding. Een belangrijke stap

om met uw bedrijf de vitaliteit en kracht uit eten te

ontdekken en te beleven.

 

 

 

Smaaktheater

 

Voorbeeld van een laagdrempelige introductie mbt gezonde en vitale voeding. Met een smaaktheater kunt u uw evenement voorzien van de heerlijkste hapjes met een gezonde en vitale knipoog. Speciaal voor de buitenmensen hebben wij ook een BBQ-variant!